Wilt u een taart bestellen? dan kunt u dit doen op onze vernieuwde online webshop besteltaart.nl

Verzenden & retourneren

Banketbakkerij De Rek is gespecialiseerd om bedrijven te voorzien van van alle soorten en aantallen gebak. Met name kleine bakkerijen tot supermarkten zijn er mogelijkheden. Ook is Banketbakkerij De Rek een oplossing voor kleine of grote brood bakkerijen die onze producten dagelijks vers aangeleverd krijgen.

Indien u een winkel heeft of u bent houder van een filiaal (supermarkt) in de omstreken Amsterdam bent u van harte welkom bij ons. We zullen u dan ook een passende korting geven op een dagelijkse afname niveau.

Voor dagelijkse grote afnemers denk hierbij aan kleine / grote winkels / Bakkerijen zijn er retour mogelijkheden. Deze worden vooraf afgesproken en vindt u de regels in onze algemene voorwaarden.

Uiteraard zijn particulieren bij ons ook welkom om de lekkerste gebakjes en taarten te bestellen via onze webshop. Echter zijn er geen retour mogelijkheden voor particulieren.

Retourneren is niet mogelijk!
Controleer alsjeblieft direct na ontvangst of uw bestelling compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken we je vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden.
 
Ben je niet tevreden over het gebak, geef dit dan aan ons door, dit kan via het contactformulier;

    * voor ons is kwaliteit van belang, wij hechten veel waarde aan feedback

    * in sommige gevallen krijgt u van ons een gebak toegestuurd

Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden.