Wilt u een taart bestellen? dan kunt u dit doen op onze vernieuwde online webshop besteltaart.nl

De Bakkerij

Ambachtelijke Banketbakkerij De-Rek

Het juiste adres voor slechts één taart of om een bestelling van honderden taarten. Al onze taarten worden door ons ambachtelijke team van bakkers gemaakt en direct uitgeleverd. Het team bakt volgens eigen recept vers op ambachtelijke wijze en bezorgd vervolgens in gekoelde wagens.

Het bestellen van uw taart bij ons werkt zeer efficiënt,  voor meer informatie over het bezorgen van taarten in de regio Randstad (Haarlem, Overveen en omgeving) kunt u contact opnemen met info@de-rek.nl

Onze taarten kunnen geleverd worden in alle soorten en maten. Ze worden zo gedecoreerd dat elke gelegenheid, of het nu een bedrijfsfeest, een promotieactie of verjaardag betreft, een feestelijk succes wordt. Alle taarten kunnen een persoonlijke boodschap meekrijgen in de vorm van een chocoladetekst, brief of kaartje.

Wilt u meer te weten komen over onze service en onze ambacht verse taarten: neem dan snel een kijkje op onze site.

 

Banketbakkerij De-Rek maakt de grootste taart in jaren..

Reizigers op Schiphol hadden 1 juli een feestelijk begin van hun vakantie. Niet alleen maar gezeul met koffers en halve striptease bij de veiligheidscontrole, maar voor de verandering taart, slingers, ballonnen en muziek. Schiphol trakteerde! Voor de luchthaven was het afschaffen van de vliegtax reden tot feest.

De mega taart werd 's morgens vroeg aangesneden in vertrekhal 3 van de luchthaven Schiphol. De slagroomtaart had een afmeting van 250 meter lang en bevatte meer dan 20.000 taartpunten. Hiermee is het de grootste taart ooit gemaakt.

klik op de link voor meer info