Wilt u een taart bestellen? dan kunt u dit doen op onze vernieuwde online webshop besteltaart.nl

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden en Leveringvoorwaarden (Banketbakkerij De-Rek B.V.)

1.Bestellingen dienen 1 dag vooraf besteld te worden voor 15:00
2.Wegens drukte dienen de "taart bestellingen voor bakkers" iedere vrijdag voor 13:00 besteld te zijn.
3.Bestel mogelijkheden:
- *Per telefoon op onze "bellijst" dan wordt u iedere dag gebeld door een medewerker.
- Per fax ( 023-5533385 ) dient u zelf zorg voor te dragen dat de faxbestelling op tijd binnen is.
- *Per telefoon op onze bestellijn 023-5533388. Beltijden zijn bij punt 1 en 2 te vinden.
- Per e-mail op onze algemene e-mail adres info@de-rek.nl
- Via onze website iedere dag voor 14:00 besteld de volgende dag in huis.

*Op feestdagen kan het zijn dat de bestelling eerder moet besteld worden dan u gewent bent in dat geval zal 1 van onze collega's eerder op de dag telefonisch contact met u opnemen.
 

4.Leveringen worden bezorgt van maandag t/m zaterdag tussen 4:30 en 11:00 tenzij anders afgesproken.
5.Als u iets mist in uw bestelling of een fout ontdekt dient u dat voor 9:00 te melden zodat onze collega's het probleem zo efficiënt mogelijk kunnen oplossen.
6.Indien u iets besteld kan het voorkomen dat er een product niet meer op voorraad is. Wij zullen u dan telefonisch benaderen. Indien wij geen gehoor krijgen zullen wij ons uiterste best doen om een soort vergelijkbaar product af te leveren.
7.Indien u een product wilt retourneren of laten crediteren dient u het product binnen 24 uur te retourneren via 1 van onze chauffeurs. Eveneens dient u het te melden aan het kantoorpersoneel zodat de chauffeur ervan op de hoogte wordt gesteld.
8.Banketbakkerij De Rek bezorgt zijn producten in "kratten" daar wordt statiegeld voor gerekend.
9.Als u constateert dat er teveel of te weinig kratten op uw afleverbon wordt genoteerd dient u dat te melden bij kantoor zodat het recht kan gezet worden. U zult de correctie op uw volgende factuur zien onder levering "1" wat apart op uw factuur vermeld zal worden.
10.U dient er zelf zorg voor te dragen dat u aanwezig bent op het afleveradres als de bestelling wordt bezorgt. U kunt ook de " sleutel " afleveren aan de Bakkerij zodat u niet aanwezig hoeft te zijn als de bestelling wordt geleverd. Eventuele alarm instructies kunt u op kantoor te melden. Banketbakkerij De Rek zal er 100 % zorg voor dragen dat de sleutel in zijn bezit blijft.
11.Betaling van de geleverde producten worden automatisch geïncasseerd door middel van een doorlopende machtiging, het verschuldigde bedrag zal 14 dagen na factuurdatum worden geïncasseerd.

12. Bezorgkosten binnen Haarlem (postcodes haarlem) zijn € 4,95,-  (incl. BTW). Bezorgkosten binnen Amsterdam (in overleg we bezorgen in Amsterdam -West) zijn 6,95,- (incl. BTW).  Daarbuiten in overleg, daarnaast zijn er administratiekosten van (€ 1,95,-).

In onze online bestelsysteem heeft u de keuze om per iDeal of na aflevering het verschuldigde bedrag te voldoen.

Uizonderingen worden dan ook niet gemaakt tenzij u in het bezit bent van een onderneming dan kunt u voor de doorlopende machtiging kiezen.